Image Alt

True athlete coaching

True Athlete Coaching

Bij CrossFit ligt de focus op de groep, het aanleren en verbeteren van techniek en iedereen veilig begeleiden tijdens de Workout of the Day. De programmering is algemeen en bedoeld om bij iedereen zoveel mogelijk resultaat te behalen. Heb je echter een heel specifiek doel, dan is het binnen een CrossFit les vaak lastiger om hieraan te werken.

Met Personal Training ligt de focus alleen op jou en wordt je een uur non-stop begeleid door een coach die aan je zijde staat. Je werkt aan je persoonlijke doelen, maar mist hierbij de sfeer en gezelligheid van een groep setting. Daarnaast train je vaak maar 1x, hooguit 2x per week met een Personal Trainer en heb je meestal weinig inzicht in een trainingsschema en de opbouw daarvan.

Nu bieden wij bij CrossFit Zeewolde True Athlete Coaching aan, een hybride vorm van Personal Training.

Dit unieke programma is het beste van 2 werelden. We gebruiken de trainingsmethodiek van CrossFit (Strength & Conditioning) en combineren dit met de persoonlijke aandacht van Personal Training.

CrossFit Zeewolde – Building Better Humans

True Athlete Coaching – Het programma

De 1e stap in het programma is om een gratis intakegesprek te doen. Hierbij worden je doelen in kaart gebracht en leren we je beter kennen.

De 2e stap is het uitvoeren van een uitgebreide assessment van ongeveer 1,5 uur. Daarbij checken we je conditie & kracht, je beweegpatroon, je zwakke punten, eventuele blessures en mobiliteit & flexibiliteit.

Aan de hand van de intake én de assessment wordt er een volledig gepersonaliseerd trainingsschema voor je gemaakt. Je krijgt toegang tot een handige app waar al je trainingen met uitleg en instructie video’s in komen te staan en waar je 24/7 contact hebt met je Coach.

Trainen kan in de box tijdens de ‘Open Gym’ momenten, waar je grotendeels ‘zelfstandig‘ je trainingen doorloopt. Er is altijd een coach op de vloer aanwezig die geregeld met je meekijkt om je techniek te verbeteren en waar je terecht kan voor vragen. Je volgt je eigen gepersonaliseerde programma en wordt ondertussen opgenomen in de community. Je traint namelijk in de box terwijl er ook reguliere lessen worden gegeven. Je zult daardoor veel interactie hebben met de coaches en de overige atleten. Trainen in deze positieve en gezellige sfeer is erg motiverend!

Je hoeft niet al je trainingen in de box uit te voeren. Er is ook de mogelijkheid om ‘Remote Coaching‘ te volgen, waarbij je thuis of op een andere locatie traint. Je kunt ook bij je coach aangeven wanneer je bijvoorbeeld een week weg bent en geen beschikking hebt tot trainingsmaterialen. Wij passen je trainingen daar vervolgens op aan.

Elke maand krijg je ook 1x een 1-op-1 consult van een uur met je Coach om je progressie te meten, om technieken te oefenen of andere knelpunten aan te pakken. Dit is inbegrepen bij de prijs.

Het programma samengevat

Kort samengevat is het True Athlete Coaching een uniek all-in pakket!

Het programma samengevat:

  • Compleet gepersonaliseerd programma, afgestemd op jouw doelen
  • Persoonlijke Coach
  • Combinatie met CrossFit mogelijk
  • Voedingsbegeleiding
  • Blessure begeleiding indien nodig
  • Maandelijks 1-op-1 consult inbegrepen
  • 24/7 contact met je Coach via onze handige App
  • Feedback via de App en in de box

Wil jij starten met True Athlete Coaching? 

Close

CrossFit Zeewolde is een Strength & Conditioning gym en een officiële CrossFit locatie (Affiliate). Wij bieden CrossFit groepslessen aan en gepersonaliseerde programmering via ons True Athlete Coaching programma. Daarnaast bieden wij ook diverse losse programma’s aan die naast de trainingen gevolgd kunnen worden.

We hebben een team van professionele en gecertificeerde coaches, die jou helpen om je doelen te bereiken en je begeleiden naar een gezondere leefstijl. Of je nu wil afvallen, spiermassa wil opbouwen, een snellere tijd op de 5km wil of gewoon fit wil worden, je kunt bij CrossFit Zeewolde terecht.

CrossFit Zeewolde – Building Better Humans

Info