Wat een top jaar is het geweest. Na bijna 1,5 jaar plannen met bloed, zweet en tranen, voorbereiden en gesprekken voeren met de gemeente was het ons gelukt om op 2 september CrossFit Zeewolde te openen. En wat hebben wij een top start gemaakt. We hebben in een hele korte tijd een onwijs leuke en grote community weten op te bouwen met superleuke en enthousiaste mensen. Daarbij zijn we ook iedereen dankbaar voor alle positieve feedback die we hebben ontvangen en nog steeds krijgen. Top dat jullie zo super enthousiast zijn! Jullie maken CrossFit Zeewolde tot wat het is! Een geweldige community!

We hebben in de afgelopen periode al veel leuke WOD’s en events achter de rug zoals de opening, de Wintertijd challenge, sinterklaas, Military Bootcamp, een pittige Hellweek met Benchmarks en Hero WOD’s en als afsluiter een leuke kerst WOD en lunch.

En wat hebben de atleten de afgelopen tijd enorme resultaten geboekt. Ze leren constant nieuwe vaardigheden en worden steeds fitter. Zo hebben ze de nodige striemen opgelopen van de double unders, schaafwonden op de schenen van de box jumps en deadlifts, maar ondanks dat blijven we lachen, elkaar aanmoedigen en doorgaan.

Zelfs zijn er atleten die het ene record na het andere record lopen bij hardloopwedstrijden. En dat terwijl het hardlopen bij hun op een heel laag pitje staat. Ook hebben we 2 atleten die zich hebben geplaatst voor de finale van The Dutch Throwdown. Een CrossFit wedstrijd voor beginnende CrossFitters. Echt een topprestatie! De atleten laten een enorme stijgende lijn zien en we kunnen dan ook niet wachten om te zien waar iedereen over een jaar staat.

De afgelopen maanden hebben Marcel en Mandy hard gewerkt om CrossFit Zeewolde op te bouwen en voor te bereiden op de fulltime opening. Op zeer korte termijn zal het nieuwe lesrooster gepubliceerd worden.  Om even een tipje van de sluier te geven… Het nieuwe rooster betekent, veel meer openingstijden, meer mogelijkheid tot Personal Training, een aantal nieuwe toevoegingen aan het les aanbod (specialisaties en workshops), competities en nog veel meer leuke dingen. En daarnaast mogen we ons vanaf vandaag officieel CrossFit Kids Affiliate noemen. Dit betekent dat wij nu CrossFit mogen aanbieden voor kinderen van 3 t/m 17 jaar. Hoe dit er allemaal uit gaat zien en per wanneer we dit gaan starten, maken we binnenkort bekend!

Kortom, 2017 was echt een fantastisch jaar met vele mooie momenten en herinneringen. Maar vanaf 2018 gaan we eigenlijk pas echt beginnen!

Wij willen iedereen bedanken voor de afgelopen tijd en jullie allemaal een onwijs goede, leuke en veilige jaarwisseling toewensen. We zien jullie in het nieuwe jaar weer!

Met sportieve groet,

Marcel, Mandy en Joey,

Team CrossFit Zeewolde