True Athlete Coaching - Building Better Humans

Bij CrossFit ligt de focus op de groep, het aanleren en verbeteren van techniek en iedereen veilig begeleiden tijdens de Workout of the Day. De programmering is algemeen en bedoeld om bij iedereen zoveel mogelijk resultaat te behalen. Heb je  echter een heel specifiek doel, dan is het in een CrossFit les vaak lastiger om hieraan te werken.

Bij Personal Training ligt de focus alleen op jou en wordt je een uur non-stop begeleid door een coach die aan je zijde staat. Je werkt aan je persoonlijke doelen, maar mist hierbij de sfeer en gezelligheid van een groep setting. Daarnaast train je vaak maar maximaal 1x per week met een Personal Trainer en heb je meestal weinig inzicht in een trainingsschema en de opbouw daarvan.

Wij hebben nu True Athlete Coaching in het leven geroepen. Dit unieke programma is het beste van 2 werelden. We gebruiken de trainingsmethodiek van CrossFit (Strength & Conditioning) en combineren dit met de persoonlijke aandacht van Personal Training.

Waar je voor Personal Training al gauw minimaal €55,- per training betaald, is dat bij True Athlete Coaching slechts tussen de €10,- en €22,- per training.

True Athlete Coaching - Het programma

De eerste stap in het programma is om een telefonische intake te doen. Hierbij worden je doelen in kaart gebracht en leren we je beter kennen. De 2e stap is het uitvoeren van een zeer uitgebreide assessment van 1,5 uur. Daarbij checken we je conditie, je beweegpatroon, je zwakke punten, eventuele blessures en mobiliteit.

Klik hier om je telefonische intake in te plannen.

Aan de hand van de intake én de assessment wordt er een volledig gepersonaliseerd trainingsschema voor je gemaakt, met voedingsbegeleiding indien gewenst. Je krijgt dan toegang tot een handige app waar al je trainingen met uitleg en instructie video's in komen te staan en waar je 24/7 contact hebt met je Coach.

Trainen kan in de box tijdens de 'T.A.C.' momenten, waar je 'zelfstandig' je trainingen doorloopt. Er is echter altijd een coach op de vloer aanwezig voor vragen en het verbeteren van je techniek. Je volgt je eigen gepersonaliseerde programma, maar je wordt wel opgenomen in de community. Je traint namelijk in de box terwijl er ook reguliere lessen worden gegeven. Je zult daardoor veel interactie hebben met de coaches en de overige atleten. Trainen in deze positieve en gezellige sfeer is erg motiverend!

Je hoeft niet al je trainingen in de box uit te voeren. Er is ook de mogelijkheid om 'Remote Coaching' te volgen, waarbij je thuis of op een andere locatie traint. Je kunt ook bij je coach aangeven wanneer je bijvoorbeeld een week weg bent en geen beschikking hebt tot trainingsmaterialen. Wij passen je trainingen daar vervolgens op aan.

Elke maand krijg je ook 1x een 1-op-1 consult van een uur met je Coach om je progressie te meten, om technieken te oefenen of andere knelpunten aan te pakken. Dit is inbegrepen bij de prijs.

Het programma samengevat

Kort samengevat is het True Athlete Coaching een all-in pakket! Waar je voor Personal Training al gauw minimaal €55,- per uur betaald, is dat bij True Athlete Coaching slechts tussen de €10,- en €22,- per training.

Wat krijg je daar allemaal voor:

  • Compleet gepersonaliseerd programma, afgestemd op jouw doelen
  • Persoonlijke Coach
  • Combinatie met CrossFit mogelijk
  • Voedingsbegeleiding - Koppeling mogelijk via MyFitnessPal
  • Blessure begeleiding indien nodig
  • Maandelijks 1-op-1 consult inbegrepen
  • 24/7 contact met je Coach via onze handige App
  • Feedback via de App en in de box

Wil jij starten met True Athlete Coaching? Klik hier om je telefonische intake in te plannen!

Wil je een van onze Standalone Programma's volgen? Klik dan hier voor meer informatie.

WordPress Theme built by Shufflehound.