Registreren voor CrossFit Kids

Let op: Wachtlijst!

Momenteel zit onze Kids CrossFit Les vol! Wij hanteren een max van 12 kinderen. Door het proefles formulier in te vullen wordt je kind toegevoegd aan de wachtlijst. Zodra er de mogelijkheid zich voordoet, zullen wij contact met je opnemen om een proefles in te boeken.

Wat leuk dat je jouw kind wilt aanmelden voor ons CrossFit Kids programma! Er is hier een onderscheid gemaakt in ouders die geen lid zijn van CrossFit Zeewolde en ouders die wel lid zijn van CrossFit Zeewolde. Hieronder vind je voor beide opties een uitgebreide uitleg voor het registreren.

Tieners in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar mogen zelf een account aanmaken en een abonnement afsluiten. Mocht je dit als ouder toch zelf willen beheren, lees dan hieronder hoe dat moet.

 

Registreren van kinderen voor ouders die geen lid zijn van CrossFit Zeewolde:

Ben je zelf geen lid van CrossFit Zeewolde en wil je jouw kind aanmelden voor ons CrossFit Kids programma dan kan dat op de volgende manier.

Via onderstaande link kun je een account registreren bij CrossFit Zeewolde. Als je op de link klikt, selecteer je 'Abonnement', vervolgens selecteer je 'CrossFit Pre-Teens' OF 'CrossFit Teens'. Daarna selecteer je de gewenste startdatum en kun je de overige gegevens invullen.

Na het registreren kun je inloggen en je kind inschrijven op de agenda voor de gewenste CrossFit Kids lessen.

Via deze link kun je registreren en een abonnement afsluiten.

 

Registreren van kinderen voor ouders die al lid zijn van CrossFit Zeewolde:

Ben je zelf lid van CrossFit Zeewolde en wil je jouw kind aanmelden, dan doorloop je de volgende stappen.

Log in op je SportBit account via het ledenportaal, dat kan via deze link.

Vervolgens klik je op ‘Familie Accounts’ en daarna op: ‘Maak nieuw familie account’.

Hier kan een account voor een kind aangemaakt worden.

Als je als ouder vervolgens op familieaccount klikt, dan zie je de naam van het kind onder 'Familieaccounts' staan. Als je op de naam klikt kom je in het kind account terecht en kan je daar een abonnement of rittenkaart aanschaffen en zo ook het kind account beheren. Het kind kan zelf inloggen met de gegevens die jij als ouder hebt aangemaakt, maar een kind kan geen betalingen doen.

Mocht je vragen hebben over het registreren neem dan gerust contact met ons op via deze link. Of bel naar 036-522 2005.