Welkom op de pagina van Military Bootcamp Zeewolde.

Military Bootcamp Zeewolde is een initiatief van Marcel Noordegraaf (eigenaar CrossFit Zeewolde) en zijn zwager Joey de Graaf (Bootcamp instructeur CrossFit Zeewolde). Zij werken beide bij Defensie en hebben dit evenement een aantal jaar geleden opgezet.

Military Bootcamp is een 2,5 uur durende bootcamp training met een militair tintje. Je ervaart in 2,5 uur tijd wat het inhoudt om deel te nemen aan een militaire opleiding. De focus van de bootcamp ligt op doorzettingsvermogen, teamwork en grenzen verleggen.

Je gaat mentaal en fysiek je grenzen opzoeken. Je leert jezelf in korte tijd goed kennen. Hoe reageer jij onder extreme druk en vermoeidheid? Ook leer je in korte tijd beter samenwerken met andere mensen en zal je ervaren dat je als team ongelooflijk veel kunt presteren. Ook zullen er leiderschapsvaardigheden getest worden. Heb jij het in je om een team door een loodzware fysieke opdracht te gidsen? 

Kortom, de Military Bootcamp is een uniek evenement waar jij je grenzen gaat opzoeken, je onwijs veel doorzettingsvermogen moet tonen en onder alle omstandigheden leert samenwerken met een groep mensen.

De inhoud van de bootcamp training is geheim!

Tijdens de 2,5 uur durende training ga je diverse opdrachten uitvoeren onder tijdsdruk. De tijden niet halen of je niet houden aan de opdracht heeft altijd consequenties! Gedurende 2,5 uur wordt je fysiek en mentaal aan je staart getrokken. De focus ligt op grenzen verleggen, doorzettingsvermogen en teamwork!

 

Laat je verrassen door het uitdagende programma!

De training zal buiten plaatsvinden op diverse locaties in Zeewolde.

Vooraf verzamelen we bij CrossFit Zeewolde, aan de Strandweg 147, 3891AK Zeewolde. Daar kun je ook veilig je spullen achterlaten. Na de training zullen we daar ook weer terugkeren.

De Military Bootcamp trainingen worden slechts enkele keren per jaar gegeven. Klik op deze link om te zien welke data er momenteel staan gepland.

De kosten voor de Military Bootcamp bedragen €25,- per persoon.

Wat krijg je hier allemaal voor?

 • 2,5 uur persoonlijke en intensieve begeleiding
 • Eten & drinken, tijdens en na de training
 • FitAid herstel drankje na de training
 • Een leerzame en onvergetelijke ervaring
 • Heel veel lol

Hier een klein lijstje met je wat mee moet nemen naar de training:

 • Horloge wat tegen water kan
 • Vuilniszak
 • Droge kleding & schoenen
 • Handdoek & douche spullen
 • Eventueel extra eten & drinken
 • Extreme motivatie

Je bent in principe vrij in je kledingkeuze. Wij raden alleen wel aan om een lange loop legging aan te doen en schoenen die nat en vies mogen worden.

Aankomende Military Bootcamp

Er is nog geen nieuwe datum gepland.
WordPress Theme built by Shufflehound.