m

Het team

Marcel Noordegraaf (Owner/Head coach)

Marcel is eigenaar en de Head Coach van CrossFit Zeewolde. Hij draagt zorg voor de programmering, het opleiden en begeleiden van de Coaches en hij houdt zich veel bezig op het gebied van blessure preventie. Marcel is CrossFit Level 2 Coach en CrossFit Kids/Teens trainer. Daarnaast is Marcel ook de Head Coach voor het True Athlete Coaching traject en het CrossFit Zeewolde Tactical gedeelte.

Mandy de Graaf (Owner/Box manager)

Mandy is eigenaar en de box manager van CrossFit Zeewolde. Zij regelt de bedrijfsvoering, planning, backoffice en administratie. Ook plant zij alle evenementen in en onderhoudt zij contacten met externe partijen. Daarnaast draagt zij zorg voor de intake gesprekken om atleten te helpen om het juiste traject op te starten.

Mark van Dijk (Gymnastics/CrossFit Coach)

Mark is onze Gymnastics & CrossFit coach. Hij verzorgt de specialty lessen Gymnastics en geeft daarbij ook CrossFit les. Daarnaast zul je Mark ook op de vloer zien voor het begeleiden van het True Athlete Coaching traject en Fase 1 van het CrossFit Zeewolde Tactical gedeelte.

Roy Jeurissen (Kids Trainer/inval CrossFit)

Roy is onze CrossFit Kids trainer. Hij verzorgt CrossFit Kids & Teens lessen en valt soms in voor de reguliere lessen CrossFit. Daarnaast zul je Roy ook op de vloer zien voor het begeleiden van Fase 2 van het CrossFit Zeewolde Tactical gedeelte.

Stephan Bras (CrossFit Coach)

Stephan is 1 van onze CrossFit Coaches. Hij is CrossFit Level 1 trainer en geeft meerdere WOD's in de week.

Dennis Veron (Inval CrossFit)

Dennis is onze inval Coach voor de reguliere CrossFit lessen.

Close

CrossFit Zeewolde is een Strength & Conditioning gym en een officiële CrossFit locatie (Affiliate). Wij bieden CrossFit groepslessen aan en gepersonaliseerde programmering via ons True Athlete Coaching programma. Daarnaast bieden wij ook diverse losse programma’s aan die naast de trainingen gevolgd kunnen worden.

We hebben een team van professionele en gecertificeerde coaches, die jou helpen om je doelen te bereiken en je begeleiden naar een gezondere leefstijl. Of je nu wil afvallen, spiermassa wil opbouwen, een snellere tijd op de 5km wil of gewoon fit wil worden, je kunt bij CrossFit Zeewolde terecht.

CrossFit Zeewolde – Building Better Humans

Info