Image Alt

Tactical

CrossFit Zeewolde Tactical is een officiële locatie van het Arminius Selectie & Trainingscentrum (ASTC).

Wil jij werken als militair, politieagent, beveiliger, of een ander uniformberoep? Met het Tactical Athlete Program ga je jouw opleiding of selectiedagen met vertrouwen tegemoet. Onze ervaren instructeurs brengen je fysiek en mentaal in topconditie. Het doel: stappen zetten richting een (specialistische) carrière.

Tactical Athlete Program in het kort:
  • CRKBO geregistreerde onderwijsinstelling*
  • Op maat gemaakte trainingen (fysiek, mentaal en scenario’s)
  • Groepstrainingen met diverse thema’s
  • Een complete intest & assessment (nulmeting)
  • Evaluaties en beoordelingen, onderbouwd met voor jou vastgestelde competenties
  • Eindoefening op basis van onze kernwaarden: Fit, Belastbaar, Geïnformeerd en op het juiste niveau aan de start van je carrière.

*Als CRKBO geregistreerde onderwijsinstelling voldoet Arminius Selectie & Trainingscentrum aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs.

Fit, belastbaar, geïnformeerd en op het juiste niveau aan de start van je carrière staan.

 

Sterk door ervaring

Het ASTC bestaat uit diverse locaties en de instructeurs hebben bij elkaar meer dan 200 jaar operationele ervaring als commando, infanterist, marinier of anti-piraterij. Alle instructeurs hebben uitzendervaring en weten wat er van je verwacht wordt bij de diverse uniformberoepen. Al deze ervaring koppelen wij aan onze diensten zodat een kandidaat voor elk geüniformeerd beroep de beste en meest professionele begeleiding krijgt die nodig is om zijn of haar doel te kunnen halen. Vanwege ons uitgebreide netwerk, beschikken wij over de meest recente informatie voor wat betreft test- en keuringseisen.

Tactical Athlete Program

De selectie eisen en de diverse opleidingen bij de uniformberoepen zijn niet gemakkelijk. Middels ons unieke traject dat uit 6 verschillende fases bestaat bereiden wij kandidaten optimaal voor.

Klik op onderstaande afbeelding voor een overzicht van de fases van het Tactical Athlete Program.

Het Tactical Athlete Program is een zeer uitgebreid en uniek all-in programma dat ervoor zorgt dat kandidaten fit, belastbaar, geïnformeerd en op het juiste niveau kunnen beginnen aan hun opleiding. De kans van slagen ligt hierdoor vele malen hoger!

Per jaar hebben we bij CrossFit Zeewolde Tactical 4 officiële startmomenten (1e week maart, juni, september, december). Tussentijds instromen is in overleg ook mogelijk.

Maatwerk

Naast het Tactical Athlete Program bieden wij ook maatwerk trajecten aan. Dit is voor mensen die al vrij snel gaan starten met hun opleiding of een heel specifieke behoefte hebben in hun voorbereiding. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Starten

Wil jij graag optimaal voorbereid aan de start staan van je opleiding? Meld je dan aan voor ons unieke programma! We starten altijd met een gratis intake gesprek om kennis te maken, om te bepalen of jij je doel wel scherp hebt en of je weet wat er allemaal bij komt kijken. Bereid je goed voor op dit gesprek door je motivatie, doel en het ‘waarom’ op papier uit te schrijven.

Door onderstaand formulier in te vullen kun je je aanmelden voor het Tactical Athlete Program of maatwerk traject. Kies als locatie: Zeewolde.

Close

CrossFit Zeewolde is een Strength & Conditioning gym en een officiële CrossFit locatie (Affiliate). Wij bieden CrossFit groepslessen aan en gepersonaliseerde programmering via ons True Athlete Coaching programma. Daarnaast bieden wij ook diverse losse programma’s aan die naast de trainingen gevolgd kunnen worden.

We hebben een team van professionele en gecertificeerde coaches, die jou helpen om je doelen te bereiken en je begeleiden naar een gezondere leefstijl. Of je nu wil afvallen, spiermassa wil opbouwen, een snellere tijd op de 5km wil of gewoon fit wil worden, je kunt bij CrossFit Zeewolde terecht.

CrossFit Zeewolde – Building Better Humans

Info