Arminius Selectie & Trainingscentrum - Tactical Athlete Program

CrossFit Zeewolde is een officiële locatie van het Arminius Selectie & Trainingscentrum (ASTC).

Het ASTC is een centrum dat persoonlijke begeleide trainingen en informatie aanbied om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op een baan bij één van de uniformberoepen.

Ons 'Mission Statement' is duidelijk:

Fit, belastbaar, geïnformeerd en op het juiste niveau aan de start van je carrière staan.

Voor ons is dit een breed begrip. Uiteraard bereiden wij kandidaten fysiek voor. Maar belastbaar zijn op het juiste niveau betekent ook mentaal belastbaar zijn. Door onze trainingsmethode, het constant spiegelen en evalueren, geven wij de kandidaten een goede doe- en denkwijze.

Het ASTC bestaat uit diverse locaties en de instructeurs hebben bij elkaar meer dan 70 jaar ervaring als commando, infanterist, marinier of anti-piraterij. Alle instructeurs hebben uitzendervaring en weten wat er van je verwacht wordt bij de diverse uniformberoepen. Vanwege ons uitgebreide netwerk, beschikken wij over de meest recente informatie voor wat betreft test- en keuringseisen.

Tactical Athlete Program

De selectie eisen en de diverse opleidingen bij de uniformberoepen zijn niet gemakkelijk. Middels ons unieke traject dat uit 6 verschillende fases bestaat bereiden wij jou optimaal voor.

Het Tactical Athlete Program is een uniek all-in programma dat ervoor zorgt dat je fit, belastbaar, geïnformeerd en op het juiste niveau kunt beginnen aan je opleiding. Je kans van slagen ligt hierdoor vele malen hoger!

Starten met het Tactical Athlete Program

Wij hebben per jaar 3 startmomenten. In de 1e week van Maart, Juni en September kun je beginnen met het Tactical Athlete Program. Wil jij op een van deze momenten beginnen, neem dan ruim op tijd contact op.

Aanmelden voor het programma kan via deze link.

WordPress Theme built by Shufflehound.